kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

WMI problémába és szükséges, hogy szoros .......

Reply

Téma eszközök
Old November 10, 2007, 01:29
Új tag Csoport

Default WMI problémába és szükséges, hogy szoros .......

Folyamatosan amelyek pop up ablakok a számítógépet, mondván, hogy WMI problémába és szükséges, hogy lezárja. Az ablakokat tartsuk durrantó minden percet. Nem tudom, mit WMI van és szeretnék megszabadulni tõle. I have attached a képernyőn lövések a WMI pop up ablak, hibaüzenet jelenik meg, és a WMI WMI hiba részleteit.

Please let me know javításukat. Én egyszerűen csak szeretne megszabadulni a WMI bármi is van.

Thanx a segítséget!
Attached Thumbnails
WMI encountered a problem and needed to close.......-wmi-error.jpg  
Attached Files
File Type: zip WMI.zip (80,8 KB, 55 letöltés)
Old November 10, 2007, 02:04
Donor Group

Ön dont akar megszabadulni WMI, a Windows Management Interface és az első része a Windows-t.

A hiba általában kapcsolódik az otthoni hálózatok, de elsősorban nem ezért.

Megpróbálhatja a beállítás, hogy a kézikönyv a kezelőpanel, az Eszközök> admin feladatokat.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old November 10, 2007, 02:09
Új tag Csoport

I have Windows XP. Én vagyok a Vezérlőpult, de nem látom eszközöket.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Internet Explorer & HP C4280 Issue - Bezár az egyik ablakot, és mindegyikük közelében Goran Web böngésző és FTP Clients 1 22. május 2009 08:07
IE Találkozás a problémáról, és ezért be kell zárni! fiveone5 Web böngésző és FTP Clients 3 5. május 2009 13:45
Az Internet Explorer hibát észlelt Stepfole Web böngésző és FTP Clients 3 21. április 2008 15:13
Windows Explorer hibát észlelt, ezért leáll Michael1234 A Windows operációs rendszerek 6 8. december 2007 17:27
"Hibát észlelt és ezért leáll" mxmad32 PC és konzol játékok 5 31. július 2007 09:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.