menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

WMI k ťažkostiam a je nutné uzavrieť .......

Reply

Thread Tools
Old 10. novembra 2007, 01:29
Nový člen skupiny

Default WMI k ťažkostiam a je nutné uzavrieť .......

Pořád s pop-up okná na môj počítač, že WMI k ťažkostiam a je nutné ju ukončiť. Okna zachovať odprýskávání až každú minútu. Neviem, čo je WMI a chcem zbaviť sa ho. Mám pripojenej obrazovke zábery WMI pop up okno, WMI chybové hlásenia a WMI chyba podrobnosti.

Prosím, dajte mi vedieť, ako ho vyriešiť. Ja proste chcem, aby sa zbavili WMI co to je.

Ďakujeme za pomoc!
Priložené miniatúry
WMI encountered a problem and needed to close.......-wmi-error.jpg  
Priložené súbory
File Type: zip WMI.zip (80.8 KB, 55 zobrazení)
Old 10. novembra 2007, 02:04
Darcu Skupina

Ty dont chcú zbaviť WMI, ich Windows Management Interface a je základnou súčasťou Windows.

Táto chyba je obvykle spojený s domácej siete, ale nie primárne tak.

Dalo by sa pokúsiť ju na manuálne nastavenie v ovládacom paneli pod nástroje> správce úloh.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 10. novembra 2007, 02:09
Nový člen skupiny

Mám Windows XP. Já jsem v ovládacom paneli, ale nevidím nástroje.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Internet Explorer & HP C4280 Výtlačok - Zatvorte jedno okno a všetky blízkej Goran Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 22. mája 2009 08:07
IE Stretnutie problém a je potrebné ju zavrieť! fiveone5 Webových prehliadačov & FTP Klienti 3 5. mája 2009 13:45
Internet Explorer došlo k problému Stepfole Webových prehliadačov & FTP Klienti 3 21. apríla 2008 15:13
Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť Michael1234 Operačné systémy Windows 6 8. December 2007 17:27
"Došlo k chybe a je potrebné ju ukončiť" mxmad32 PC a herné konzoly 5 31. júla 2007 09:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.