![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pořád s pop-up okná na môj počítač, že WMI k ťažkostiam a je nutné ju ukončiť. Okna zachovať odprýskávání až každú minútu. Neviem, čo je WMI a chcem zbaviť sa ho. Mám pripojenej obrazovke zábery WMI pop up okno, WMI chybové hlásenia a WMI chyba podrobnosti. Prosím, dajte mi vedieť, ako ho vyriešiť. Ja proste chcem, aby sa zbavili WMI co to je. Ďakujeme za pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty dont chcú zbaviť WMI, ich Windows Management Interface a je základnou súčasťou Windows. Táto chyba je obvykle spojený s domácej siete, ale nie primárne tak. Dalo by sa pokúsiť ju na manuálne nastavenie v ovládacom paneli pod nástroje> správce úloh.
|
| |||
| |||
| Mám Windows XP. Já jsem v ovládacom paneli, ale nevidím nástroje. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Explorer & HP C4280 Výtlačok - Zatvorte jedno okno a všetky blízkej | Goran | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 22. mája 2009 08:07 |
| IE Stretnutie problém a je potrebné ju zavrieť! | fiveone5 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 5. mája 2009 13:45 |
| Internet Explorer došlo k problému | Stepfole | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 21. apríla 2008 15:13 |
| Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť | Michael1234 | Operačné systémy Windows | 6 | 8. December 2007 17:27 |
| "Došlo k chybe a je potrebné ju ukončiť" | mxmad32 | PC a herné konzoly | 5 | 31. júla 2007 09:18 |
| Thread Tools | |
| |