![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Стално има поп уп прозоре на мој рачунар УМИ рекавши да је наишао на проблем и потребно да се затвори. Прозора држати поппинг уп сваке минуте. Не знам шта УМИ је и желим да бисте добили ослободити од њега. Имам придрул̌ене заслон метак у УМИ поп уп прозор, појављује се порука о грешци и УМИ УМИ еррор детаилс. Молимо вас јавите ми како за шкрипац то. Ја једноставно желите да бисте добили ослободити од УМИ обзира је. Хвала за сву вашу помоћ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те донт оскудица да бисте добили ослободити од УМИ, његове Уиндоус Манагемент Интерфаце и је главни део система Уиндоус. Грешка обично је повезан са хоме мрежа, али не у првом реду на тај начин. Могли бисте покушати постављање Интернет то приручник на контролној табли, под Тоолс> админ задатке.
|
| |||
| |||
| Имам Уиндоус КСП. Ја сам у цонтрол панел али ја не видим алата. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интернет Експлорер & ХП Ц4280 Иссуе - Затвори једног прозора и све затворити | Горан | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 22 мај 2009 08:07 |
| ТЈ налетити на проблем и мора да се затвори! | фивеоне5 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 5 мај 2009 13:45 |
| Интернет Експлорер је наишао на проблем | Степфоле | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 21 април 2008 15:13 |
| Уиндоус Експлорер је наишао на проблем и мора да се затвори | Мицхаел1234 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 8 децембар 2007 17:27 |
| "Догодила се грешка и мора да се затвори" | мксмад32 | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 31. јула 2007 09:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |