менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

WMI зіткнулися з проблемою і необхідно, щоб закрити .......

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 листопада 2007, 01:29
Нові члени групи

Default WMI зіткнулися з проблемою і необхідно, щоб закрити .......

Я завжди маючи спливаючих вікон на моєму комп'ютері кажуть, що WMI зіткнувся з проблемою і необхідно закрити. Windows тримати з'являтися кожну хвилину. Я не знаю, що WMI і я хочу, щоб від неї позбутися. Я доклав скріншоти WMI спливаючому вікні, WMI повідомлення про помилку і подробиці WMI помилка.

Будь ласка дайте мені знати, як це можна виправити. Я просто хочу, щоб позбутися від WMI би там не було.

Thanx за всю вашу допомогу!
Мініатюри
WMI encountered a problem and needed to close.......-wmi-error.jpg  
Прикріплені файли
File Type: zip WMI.zip (80,8 КБ, 55 переглядів)
Old 10 листопада 2007, 02:04
Донор групи

Ви не хочете, щоб позбутися від WMI, її інтерфейс керування Windows і є головною частиною Windows.

Помилки зазвичай пов'язані з домашньої мережі, але перш за все не так.

Ви можете спробувати встановити його вручну на панелі управління, під Tools> Admin завдань.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 10 листопада 2007, 02:09
Нові члени групи

Маю Windows XP. Я в панелі керування, але я не бачу інструментів.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Internet Explorer & HP C4280 випуску - закрити одне вікно, і всі вони Закрити Горан Веб-браузери & FTP-клієнти 1 22 травня 2009 08:07
Е. Encounter проблеми і потреби, щоб закрити! fiveone5 Веб-браузери & FTP-клієнти 3 5 травня 2009 13:45
Internet Explorer виявлена помилка Stepfole Веб-браузери & FTP-клієнти 3 21 квітня 2008 15:13
Провідник Windows виявлена помилка, додаток буде закрито Michael1234 Операційні системи Windows 6 8 грудня 2007 17:27
"Знайшла помилку і буде закрито" mxmad32 PC & консоль Gaming 5 31 липня 2007 09:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.