![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато се играе на видео или аудио файл, използвайки Windows Media Player и тясно WMP без спиране на делото. Файлът продължава да свири аз трябва да отида после в диспечера на задачите и да я намерите в списъка и го затворите този начин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| му се е случило с мен само се е случило, когато бях прекалено много програми вървят пък го през цялото време?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Да, това се случва през цялото време. |
|
| |||
| |||
| това станало с мен, дори да влезете и смяна на потребителите wouldnt работа, да не се опита повторно зареждане WMP какво един часа се използват 11? |
|
| |||
| |||
| Аз съм с WMP 11. |
|
| |||
| |||
| си го инсталирате |
|
| |||
| |||
| или изтеглете VLC много добър софтуер |
|
| |||
| |||
| Това се е случило с мен веднъж. Вие ще трябва да си го инсталирате и да го видя дали този проблем се случва отново. Имам си инсталирани мина и то doesn't направя повече. Затова внимавайте в този съвет и повторно инсталиране. Беше ми приятно да помогна! |
|
| |||
| |||
| Може някой, моля, дай ми линк за изтегляне. Аз изтегли WMP11 tryed преинсталиране нея, но тя ми каза, имах по-късна версия, така не можех да го направя. Освен това сега, когато щракнете два пъти върху MP3 или видео файл, той започва да свири, но не се зарежда до WMP11. |
|
| |||
| |||
| Нейната или имате вирус или програмата doesn't отговори. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Трябва да спрете да Попитайте лентата с инструменти от Инсталиране Помощ! | Trexy | Общи Софтуер Чат | 7 | 21-ви септември, 2009 13:52 |
| Нещо ме спре от свалите антивирусна | ken979 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 6 | 18 Feb 2008 09:30 |
| Как мога да спре изпълнението на тези процеси? | paulabear | Windows операционни системи | 9 | 27 Jan 2008 10:25 |
| Моят процесор е прегряване без прекъсване | mycpuoverheats | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 13 Дек 2007 03:39 |
| Някой да ме спре | Алекс | Общи Хардуер Чат | 47 | 17 Авг 2007 03:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |