![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jsem se hrát video nebo audio soubor pomocí Windows Media Player a úzké WMP bez zastavování souboru. Tento soubor obsahuje na hraní mám pak jít do Správce úloh a najděte ho v seznamu a je tak blízko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho se mi stalo jen se stalo, když jsem měl příliš mnoho programů běží to je to pořád?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Ano, to se děje pořád. |
|
| |||
| |||
| toto se stalo pro mě i logování a přepínání uživatelů bych pracovat, jste vyzkoušeli znovu stažení wmp, co jste pomocí 11? |
|
| |||
| |||
| Jsem pomocí WMP 11. |
|
| |||
| |||
| znovu nainstalovat |
|
| |||
| |||
| nebo stáhnout vlc velmi dobrý software |
|
| |||
| |||
| To se mi stalo jednou. Budete muset znovu-nainstalovat a hrát a uvidíme, jestli tento problém se stává znovu. Mám re-instalována důlní a doesnt udělat ještě. Takže tento poradenství a re-instalovat. Happy to help! |
|
| |||
| |||
| Mohl by někdo, prosím, dejte mi odkaz ke stažení. I download WMP11 tryed přeinstalovat, ale to mi řekl, že jsem novější verzi, tak jsem nemohl udělat. Také nyní, když dvojklikem na mp3 nebo video soubor se začne hrát, ale nenačte se WMP11. |
|
| |||
| |||
| Jeho buď máte nějaký virus nebo program doesnt reagovat. |