![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν θα παίξει ένα αρχείο βίντεο ή ήχου, χρησιμοποιώντας το Windows Media Player και το Windows Media Player χωρίς διακοπή κλείσει το αρχείο. Το αρχείο συνεχίζει να παίζει θα πρέπει να προχωρήσει στη συνέχεια στο έργο του διαχειριστή και να το βρείτε στον κατάλογο και κοντά έτσι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τη συνέβη σε εμένα είχε συμβεί μόνο όταν είχα πάρα πολλά προγράμματα να εκτελούνται Μήπως αυτό το κάνουμε όλη την ώρα;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ναι αυτό συμβαίνει όλη την ώρα. |
|
| |||
| |||
| happend αυτό για μένα, ακόμη και την υλοτομία, και η αλλαγή των χρηστών wouldnt εργασία, έχετε δοκιμάσει εκ νέου λήψη WMP είναι αυτό που σας χρησιμοποιώντας 11? |
|
| |||
| |||
| Είμαι χρησιμοποιώντας το Windows Media Player 11. |
|
| |||
| |||
| εκ νέου το εγκαταστήσετε |
|
| |||
| |||
| ή κατεβάστε το λογισμικό VLC πολύ καλό |
|
| |||
| |||
| Αυτό συνέβη σε μένα μία φορά. Θα πρέπει να αποκατασταθεί το εγκαταστήσετε και να παίξετε και να δείτε εάν το πρόβλημα αυτό θα ξανασυμβεί. Έχω εγκαταστήσει εκ νέου ορυχείου και θα κάνουμε ότι doesn't πια. Πάρτε λοιπόν αυτή τη συμβουλή και την εκ νέου εγκατάστασή του. Χαρά μου να βοηθήσω! |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μου δώσετε το link για να το κατεβάσετε. Κατεβάζω WMP11 tryed την επανεγκατάσταση, αλλά μου είπαν ότι είχα μια νεότερη έκδοση, ώστε δεν μπορούσα να το κάνω. Επίσης τώρα όταν κάνετε διπλό κλικ σε ένα MP3 αρχείο βίντεο ή ξεκινά την αναπαραγωγή, αλλά δεν φορτώνεται μέχρι WMP11. |
|
| |||
| |||
| Τα είτε έχετε έναν ιό ή το πρόγραμμα doesn't απαντήσει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειαστεί να σταματήσετε Ρωτήστε Toolbar από την εγκατάσταση HELP!! | Trexy | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 21 του Σεπτεμβρίου 2009 13:52 |
| Κάτι μου σταματήσει να κατεβάσετε από ιούς | ken979 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 18 Φεβ 2008 09:30 |
| Πώς μπορώ να διακόψω την εκτέλεση αυτών των διαδικασιών; | paulabear | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 27 Ιαν 2008 10:25 |
| CPU μου είναι η υπερθέρμανση μη σταματήσετε να | mycpuoverheats | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 13 Δεκ. 2007 03:39 |
| Κάποιος μου σταματήσει | alex | Γενική Συζήτηση Hardware | 47 | 17 Αυγ 2007 03:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |