![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Kad sam play video ili audio varalica koristeći Windows Media Player i zatvorite wmp bez zaustavljanja datoteku. Datoteka drži na igranje moram onda otiđite na zadaća voditelj i naći na popisu i zatvoriti ga na taj način.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dogodilo mi se njegova
samo se dogodilo kad sam imala previše programa izvodi to urade sve vrijeme?
|
|
|
|||
|
|||
|
Da to se događa sve vrijeme.
|
|
|
|||
|
|||
|
ovo mi se čak happend prijavom i prospojni korisnik wouldnt rad, da li ste pokušali ponovno preuzimanje wmp to sto si ti pomoću 11?
|
|
|
|||
|
|||
|
Im 'koristeći wmp 11.
|
|
|
|||
|
|||
|
ponovo ga instalirati
|
|
|
|||
|
|||
|
ili skinite VLC vrlo dobar softver
|
|
|
|||
|
|||
|
To se dogodilo da me jednom. Ćete morati ponovo instalirati i igrati ga i vidjeti ako ovaj problem dogodi ponovno. Imam ponovno instalirana, a moj se to više. Tako se ovaj savjet i ponovo ga instalirati.
Rado pomoći! |
|
|
|||
|
|||
|
Mogao netko ugoditi popuštanje mene povezati to preuzimanje. JA tryed to preuzimanje datoteka WMP11 ga reinstalirati, ali mi je rekao sam noviju verziju, pa mi nije mogao učiniti. Isto tako sada kada Dvoklik na mp3 ili video datoteka, počinje svirati ali ne load up WMP11.
|
|
|
|||
|
|||
|
Njezina ili imate virus ili programa se odgovoriti.
|