![]() |
|
| |||
| |||
| Kad es atskaņot video vai audio fails, izmantojot Windows Media Player un cieši WMP neapturot failu. Fails tur uz spēles man tad iet līdz Task Manager, un atrast to sarakstu, un aizveriet to, ka veidā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tā ir noticis ar mani bija tikai notika, kad man bija pārāk daudzas programmas darbības tas to dara visu laiku?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Jā tas notiek visu laiku. |
|
| |||
| |||
| Šajā happend man pat anos un komutācijas lietotāju wouldnt darbu, jūs esat mēģinājis atkārtoti lejupielādēt wmp to, ko jūs izmantojat 11? |
|
| |||
| |||
| Es, izmantojot WMP 11. |
|
| |||
| |||
| atkārtoti instalējiet to |
|
| |||
| |||
| vai lejupielādēt vlc ļoti labas programmatūras |
|
| |||
| |||
| Tas ir noticis ar mani vienu reizi. Jums būs nepieciešams atkārtoti instalēt un atskaņot to un redzēt, ja šī problēma notiks vēlreiz. Man ir atkal uzstādītas raktuvēs un to doesn't do that anymore. Lai ņemtu šo padomu un atkārtoti instalējiet to. Priecīgi palīdzēt! |
|
| |||
| |||
| Vai kāds lūdzu iedodiet man saiti uz lejupielādi. Lejupielādēt WMP11 tryed pārinstalēt, bet tas man man bija jaunāku versiju, lai es nevarētu darīt. Arī tagad, kad jūs divreiz uzklikšķiniet uz mp3 vai video failu, tā sāk spēlēt, bet nav slodze līdz WMP11. |
|
| |||
| |||
| Tā nu jums ir vīruss vai programmu doesn't atbildēt. |
![]() |
|
| Bookmarks |