![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kiedy odtworzyć plik audio lub wideo za pomocą Windows Media Player i zamknąć WMP bez zatrzymywania pliku. Plik stale grając muszę następnie przejdź do Menedżera zadań i znaleźć go na liście i zamknij go w ten sposób. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stało się jej do mnie tylko stało się, gdy miałem zbyt wiele programów jazdy to robić cały czas?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Tak to się dzieje przez cały czas. |
|
| |||
| |||
| tego sie stalo mi nawet rejestrowanie i przełączania użytkowników wouldnt pracy, mają próbie ponownego pobierania wmp co się używasz 11? |
|
| |||
| |||
| Używam WMP 11. |
|
| |||
| |||
| ponownie go zainstalować |
|
| |||
| |||
| lub pobrać VLC bardzo dobre oprogramowanie |
|
| |||
| |||
| To stało się dla mnie raz. Będziesz musiał ponownie go zainstalować i odtworzyć go i sprawdź, czy ten problem dzieje się ponownie. Mam ponownie zainstalowane kopalni i to już tego nie robi. Tak więc wziąć to doradztwo i zainstalować go ponownie. Happy to help! |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś proszę podać mi link do pobrania. I download wmp11 tryed ponowna on powiedział mi, ale miałem nowszej wersji, więc nie mógł zrobić. Również teraz, kiedy dwukrotnie kliknąć na plik mp3 lub video to zaczyna grać, ale nie ładuje się wmp11. |
|
| |||
| |||
| Jego albo masz wirusa lub program doesnt odpowiedzi. |
![]() |
|
| Zakładki |