![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Când m-am juca un fişier video sau audio, folosind Windows Media Player şi WMP aproape fără oprire de fişier. Fişierul păstrează la joc trebuie să mergeţi în Task Manager şi să-l găsiţi pe listă, precum şi aproape asa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ei s-a întâmplat cu mine numai că s-a întâmplat când am avut prea multe programe care rulează nu face asta tot timpul?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Da se întâmplă tot timpul. |
|
| |||
| |||
| acest happend pentru mine, chiar şi de trecerea de logare de utilizatori wouldnt lucru, aţi încercat Re descărcarea wmp ce o ai, folosind 11? |
|
| |||
| |||
| Sunt folosind WMP 11. |
|
| |||
| |||
| re-l instalaţi |
|
| |||
| |||
| sau descărca VLC foarte bună de software |
|
| |||
| |||
| Acest lucru sa întâmplat cu mine o singură dată. Va trebui să-l instalaţi şi să se joace şi să vedeţi dacă aceasta această problemă se intampla din nou. Am re-instalat meu şi el doesnt a face asta. Deci, să ia acest sfat şi re-l instalaţi. Fericiţi să vă ajutăm! |
|
| |||
| |||
| Poate cineva vă rog să-mi dai link-ul de download. Am download WMP11 tryed reinstalarea sa, dar ea mi-a spus ca am avut o versiune mai recentă, aşa că am putea face-o. De asemenea, acum, atunci când faceţi dublu clic pe un fişier video sau mp3 de a începe redarea, dar nu se incarca de WMP11. |
|
| |||
| |||
| Sa fie aveţi un virus sau de program doesnt răspunde. |
![]() |
|
| Marcaje |