![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď som sa hrať video alebo audio súbor pomocou Windows Media Player a úzkej WMP bez zastavovanie súboru. Tento súbor obsahuje na hranie mám potom ísť do Správca úloh a nájdite ho v zozname a je tak blízko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho sa mi stalo len sa stalo, keď som mal príliš veľa programov beží to je to pořád?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Áno, to sa deje pořád. |
|
| |||
| |||
| toto sa stalo pre mňa aj logovanie a prepínanie užívateľov bych pracovať, ste vyskúšali znovu stiahnutie wmp, čo ste pomocou 11? |
|
| |||
| |||
| Som pomocou WMP 11. |
|
| |||
| |||
| znova nainštalovať |
|
| |||
| |||
| alebo stiahnuť vlc veľmi dobrý softvér |
|
| |||
| |||
| To sa mi stalo raz. Budete musieť znova-nainštalovať a hrať a uvidíme, či tento problém sa stáva znovu. Mám re-inštalovaná banská a doesnt urobiť ešte. Takže tento poradenstvo a re-inštalovať. Happy to help! |
|
| |||
| |||
| Mohol by niekto, prosím, dajte mi odkaz na stiahnutie. I download WMP11 tryed přeinstalovat, ale to mi povedal, že som novšiu verziu, tak som nemohol urobiť. Aj teraz, keď dvojklikom na mp3 alebo video súbor sa začne hrať, ale nenačíta sa WMP11. |
|
| |||
| |||
| Jeho buď máte nejaký vírus alebo program doesnt reagovať. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need to Stop Ask Toolbar z Inštalácia HELP! | Trexy | Všeobecné Software Chat | 7 | 21.září 2009 13:52 |
| Niečo sa mi prestal stahovat z antivírusových | ken979 | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 18. februára 2008 09:30 |
| Ako prestať tieto procesy v behu? | paulabear | Operačné systémy Windows | 9 | 27. januára 2008 10:25 |
| Moje CPU přehřívá non-stop | mycpuoverheats | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 13. decembra 2007 03:39 |
| Niekto mi stop | alex | Všeobecné Hardware Chat | 47 | 17. august 2007 03:54 |
| Thread Tools | |
| |