![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Кад сам плаы видео или аудио фасцикл помоћу Уиндоус Медиа Плаыер и затворите умп без заустављања датотеку. Податке држи на играње морам онда идите на задатак водитељ и наћи на листи и затворити га на тај начин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| догодило ми се његова само се догодило кад сам имала превише програма изводи то ураде све време?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Да то се дешава све време. |
|
| |||
| |||
| ово ми се чак хаппенд пријавом и проспојни корисник уоулднт рад, да ли сте покушали поново скидати умп то сто си ти помоћу 11? |
|
| |||
| |||
| Им 'помоћу умп 11. |
|
| |||
| |||
| поново га инсталирате |
|
| |||
| |||
| или скините ВЛЦ врло добар софтвер |
|
| |||
| |||
| То се догодило да ме једном. Ћете морати да поново инсталирате и играти га и видети ако овај проблем догоди поново. Имам поново инсталирана, а мој се то више. Тако се овај савет и поново га инсталирате. Радо помоћи! |
|
| |||
| |||
| Могао нетко угодити давати мене један карика за скидати. ЈА трыед за скидати податке УМП11 га наново, али ми је рекао сам новију верзију, па ми није могао учинити. Исто тако сада када Кликните двапут на мп3 или видео датотека, почиње свирати али не лоад уп УМП11. |
|
| |||
| |||
| Њена или имате вирус или програма се одговорити. |