Най-тежките "популярни" част от софтуера на компютъра ви? От всички програми, които използват ден в ден, какво най-големия боклук?
Отговорът ми е лесно да излезе от. Adobe Acrobat. Имам повече от една машина способна на обработка, че все още аз все още арго плавно превъртане един PDF документ. Всяка версия на Acrobat Reader е придобил по скала от величината лошо тогава предишната версия. Тази тенденция започна при вариант 4 ... Предполагам, че показва само колко версия 8 е гадно. Ако на PDF файлове, така werent проникващ, там просто wouldnt бъде извинение за толерират такова craptastic парче софтуер! Напоследък съм започнал с Foxit, който е 10x-меки и по-бързо, ако е по-грозна в пъти!
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b.
Моята система: = / Процесор (и): AMD 64x2 6000 + | Дънната платка: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | RAM памет: Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Графична карта (и): BFG 8800GTS 320MB OC2 | Звукова карта: На борда | Hard Drive (и): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Оптично устройство (а): CDRW + DVD-RW [двоен слой] | Дело / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 | Охлаждане: Zalman CNPS9700NT | Мрежа / Интернет: двойна Gigabit / 20mb Кабел | Монитор (и): 19 "HannsG | Операционна система (и): XP Pro 32Bit | |