Nejhorší "populární" software ve vašem počítači? Všech programů používáte denně v den ven, co největší kus haraburdí?
Moje odpověď je snadné přijít. Adobe Acrobat. Mám více než stroj schopný zacházet ještě jsem stále převýšení plynule přejděte dokument ve formátu PDF. Každá verze Acrobat Reader se dostal do takového rozsahu, velikosti horší pak předchozí verze. Tento trend začal na verzi 4 ... myslím, že ukazuje, jak daleko verze 8 naštve. Pokud se soubory ve formátu PDF werent tak všudypřítomné, prostě bych tam být výmluvou pro tolerováním takový craptastic software! Nedávno jsem začal pomocí Foxit, který je 10x hladší a rychlejší, když trochu ošklivé době!
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b.
Můj systém: = / Processor (s): AMD 64x2 6000 + | Základní deska: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | Paměť RAM: Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt | Grafické karty (s): BFG 8800GTS 320mb OC2 | Zvuková karta: Palubní | Pevný disk (y): 2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB | Optická mechanika (s): CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 | Chlazení: Žalman CNPS9700NT | Síť / Internet: duální gigabitovou / 20MB Cable | Monitor (s): 19 "HannsG | Operační systém (y): XP Pro 32Bit | |