Το χειρότερο "λαϊκή" κομμάτι του λογισμικού στον υπολογιστή σας; Από όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε μέρα νύχτα, whats το μεγαλύτερο κομμάτι του σκουπίδια;
Η απάντησή μου είναι εύκολο να βρεθούν. Adobe Acrobat. Έχω μια μηχανή περισσότερο από ικανά να αντέξουν ακόμα εξακολουθώ να μεταβείτε ομαλά επίκλισης ένα έγγραφο PDF. Κάθε έκδοση του Acrobat Reader, έχει πάρει από μια κλίμακα μεγέθους χειρότερη, τότε η προηγούμενη έκδοση. Η τάση αυτή ξεκίνησε σε έκδοση 4 ... υποθέσει ότι δείχνει πόσο πολύ χάλια έκδοση 8. Αν αρχεία PDF werent τόσο διάχυτη, υπάρχει απλώς wouldnt να αποτελεί δικαιολογία για μια τέτοια ανοχή craptastic λογισμικό! Πρόσφατα έχω ξεκινήσει χρησιμοποιώντας Foxit, που είναι 10x πιο λεία και πιο γρήγορα, αν είναι λίγο άσχημο κατά καιρούς!
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b.
Το σύστημά μου: = / Processor (s): AMD 64x2 6000 + | Motherboard: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | Μνήμες: Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Κάρτα γραφικών (ες): BFG 8800GTS 320MB OC2 | Κάρτα Ήχου: Εποχούμενες | Hard Drive (s): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Optical Drive (s): CDRW + DVD-RW [διπλής στρώσης] | Υπόθεση / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 | Ψύξη: Zalman CNPS9700NT | Network / Internet: διπλή Gigabit / 20Mb Cable | Monitor (ες): 19 "HannsG | Operating System (s): XP Pro 32bit | |