| Za sve programe koje koristite iz dana u dan, što je najveći komad junk?
Moj odgovor je vrlo lako doći po. Adobe Acrobat. Imam više od stroj sposoban za rukovanje još ga ja još uvijek ne mogu glatko pomicanje PDF dokument. Svaka verzija Acrobat Reader je stečen po ljestvici veličine lošije zatim na prethodnu verziju. Ovaj trend je započeo u verziji 4 ... Pretpostavljam da samo pokazuje koliko je verzija 8 sucks. Ako PDF formatu werent pa prožima, postoji jednostavno wouldnt biti izgovor za tolerating takav craptastic komad softvera! Nedavno sam počeo koristeći Foxit, koji je 10x glađe i brže, ako je nešto ružno na vrijeme!
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b.
My System: = / Procesor (i): AMD 64x2 6000 + | Matične ploče: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | RAM memorija: Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Grafička kartica (e): BFG 8800GTS 320MB OC2 | Sound Card: Onboard | Tvrdi disk (i): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Optički pogon (e): CDRW + DVD-RW [dual layer] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 | Hlađenje: Zalman CNPS9700NT | Network / Internet: dual Gigabit / kabelski 20mb | Monitor (e): 19 "HannsG | Operacijski sustav (e): XP Pro 32Bit | |