Blogiausias "populiari" programinė įranga kompiuteryje? Visų programų naudojate dieną dieną, whats didžiausias gabalas šiukšlių?
Mano atsakymas būtų lengva pasiekti. Adobe Acrobat. Aš mašina daugiau nei gali su ja elgtis, bet aš vis dar cant sklandžiai pereikite PDF dokumentas. Kiekvienas "Acrobat Reader" versija buvo įgytas pagal dydžio skalę blogiau ankstesnę versiją. Ši tendencija prasidėjo 4 versija ... Atspėkite, kuris rodo, kiek daug versija 8 sucks. Jei PDF werent taip paplitusi, ten tiesiog wouldnt būti dingstis toleruoja tokius craptastic programinė įranga,! Neseniai aš pradėjau naudojant Foxit, kuris yra 10x sklandžiau ir greičiau, jei šiek tiek bjaurus kartais!
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b.
Mano sistema: = / Procesorius (-iai): AMD 64x2 6000 + | Pagrindinė plokštė: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | RAM atmintis: CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Graphics Card (-ai): BFG 8800GTS 320MB OC2 | Garso plokštė: Borto | Kietasis diskas (-ai): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Optical Drive (s): CDRW + DVD-RW [dual layer] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 | Aušinimas: ZALMAN CNPS9700NT | Tinklas / Internetas: dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė | Monitorius (-ai): 19 "HannsG | Operacinė sistema (-os): XP Pro 32Bit | |