Najgorsze "popularnych" oprogramowania na komputerze? Spośród wszystkich programów używasz dzień w dzień, w whats największy kawałek śmieci?
Moja odpowiedź jest prosta, aby zdobyć. Adobe Acrobat. Mam więcej niż maszyny obsługiwać to jeszcze nadal cant płynnie przejdź dokument PDF. Każda wersja programu Acrobat Reader ma zgarnięte przez skali wielkości gorsze następnie poprzedniej wersji. Tendencja ta rozpoczęła się w wersji 4 ... zgadnąć, która pokazuje, jak wiele wersji 8 sucks. Jeśli PDFy werent tak wszechobecna, wouldnt tam po prostu nie może być pretekstem do tolerując taki craptastic oprogramowania! Ostatnio mam rozpocząć korzystanie Foxit, która jest 10x gładsze i szybciej, jeśli trochę brzydki czasem!
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b.
My System: = / Procesor (y): AMD 64x2 6000 + | Płyta główna: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | Pamięć RAM: Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Karta graficzna (y): BFG 8800GTS 320MB OC2 | Karta dźwiękowa: Onboard | Hard Drive (s): 2x36gb RAID0 / 200 GB / 500GB | Optical Drive (s): CDRW + DVD-RW [dwuwarstwowych] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 | Chłodzenie: Zalman CNPS9700NT | Sieć / Internet: dual Gigabit / 20MB Kabel | Monitor (y): 19 "HannsG | Operating System (-y): XP Pro 32bit | |