Najhoršie "populárnej" softvér vo vašom počítači? Všetkých programov používate denne v deň von, čo najväčší kus haraburdu?
Moja odpoveď je ľahké prísť. Adobe Acrobat. Mám viac ako stroj schopný zaobchádzať ešte som stále prevýšenia plynulo prejdite dokument vo formáte PDF. Každá verzia Acrobat Reader sa dostal do takého rozsahu, veľkosti horšie potom predchádzajúce verzie. Tento trend začal na verziu 4 ... myslím, že ukazuje, ako ďaleko verzia 8 naštve. Ak sa súbory vo formáte PDF werent tak všadeprítomné, prostě bych tam byť ospravedlnením pre tolerovania takýto craptastic softvér! Nedávno som začal pomocou Foxit, ktorý je 10x hladšie a rýchlejšie, keď trochu škaredé čase!
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b.
Môj systém: = / Processor (s): AMD 64x2 6000 + | Základná doska: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | Pamäť RAM: Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt | Grafické karty (s): BFG 8800GTS 320mb OC2 | Zvuková karta: Palubný | Pevný disk (y): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Optická mechanika (s): CDRW + DVD-RW [dvojvrstvový] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 | Chladenie: Žalman CNPS9700NT | Sieť / Internet: duálnou gigabitovou / 20MB Satelit | Monitor (s): 19 "HannsG | Operačný systém (y): XP Pro 32Bit | |