Најгоре "популарно" комад софтвера на вашем рачунару? За све програме које користите из дана у дан, што је највећи комад јунк?
Мој одговор је врло лако доћи по. Адобе Ацробат. Имам више од машина способан за руковање још га ја још увек не могу глатко померање ПДФ документ. Свака верзија Ацробат Реадер је стечен по љествици величине лошије затим на претходну верзију. Овај тренд је започео у верзији 4 ... Претпостављам да само показује колико је верзија 8 суцкс. Ако ПДФ формату уерент па прожима, постоји једноставно уоулднт бити изговор за толератинг такав цраптастиц комад софтвера! Недавно сам почео помоћу Фоксит, који је 10кс глађу и брже, ако је нешто ружно на време!
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б.
Мы Сыстем: = / Процесор (и): АМД 64кс2 6000 + | Матичне плоче: Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ | РАМ меморија: Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ | Графичка картица (е): БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2 | Соунд Цард: Онбоард | Тврди диск (и): 2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ | Оптички погон (е): ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер] | Цасе / псу: ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750 | Хлађење: Залман ЦНПС9700НТ | Нетуорк / Интернет: дуал Гигабит / кабловски 20мб | Монитор (е): 19 "ХаннсГ | Оперативни систем (е): КСП Про 32бит | |