| Gün gün kullandığımız tüm programlar, ki önemsiz en büyük parçası nedir?
Benim cevap gelip kolaydır. Adobe Acrobat. Ben daha henüz hala düzgün bir PDF belgesi kaydırma cant bunu kullanma yeteneğine sahip bir makina var. Acrobat Reader her sürümü büyük bir ölçekte daha sonra bir önceki sürüm ile kazanılmış bulunmaktadır. Bu eğilim sürümü 4 başladı ... sadece ne kadar sürüm 8 berbat gösterir tahmin. Eğer PDF'leri çok yaygın werent, orada sadece bir bahane olarak yazılımın böyle bir craptastic parça tolerating için wouldnt! Eğer biraz zaman çirkin Yakınlarda Foxit olan 10x ve pürüzsüz hızlı kullanarak başladı!
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b.
Benim Sistemi: = / İşlemci (ler): AMD 64x2 6000 + | Anakart: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | RAM hafıza: Korsan XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Grafik Kartı (ler): BFG 8800GTS 320MB OC2 | Ses Kartı: Onboard | Sabit Disk (ler): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Optik Sürücü (ler): CDRW + DVD-RW [çift katman] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 | Soğutma: Zalman CNPS9700NT | Ağ Bağlantısı / İnternet: Çift Gigabit / 20MB Kablo | Monitör (ler): 19 "HannsG | İşletim Sistemi (ler): XP Pro 32bit | |