![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво мислиш, че са най-лошите неща, които биха могли да инсталирате на вашия компютър? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моля пост в правилната форум.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз секунди Дейв, а също и Windows забавя компютъра определяне много, но по-голямата част от хората все още го използвате.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мда .... Север трябва да бъде най-лошото.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, не бях сигурен къде да публикувате това. Къде трябва да изпратите този вместо това? |
|
| |||
| |||
| Аз бях преместен до общ софтуер, общността е форум за общността въпроси / постове. |
|
| |||
| |||
| Аз втория Windoze като най-лошото нещо, за да забави вашия компютър, последвани от Север. Linux FTW!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Nortnon. Abslolutely. Също така нежелана файлове са лоши малко червеи. |
|
| |||
| |||
| Vista Но север по целия път, но това са само моите становища не фактите. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бавно нов компютър .. Отърва се от Windows система апартамент преди една седмица и все още е бавна. | bryan123 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 25-ти август, 2009 10:40 |
| Всички USB устройства без независими захранване увисва ми система или прави системата тичам много бавно | lightfoot | Общи Хардуер Чат | 10 | 18 Март 2009 05:48 |
| Система slowdowns и бавна интернет | madcows7 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 24 ноември 2008 14:46 |
| Бавно система и ниска ефективност на | Kieran | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 29 ноември 2007 10:11 |
| 2 Нещата Как да разберат работата на компютъра ми. Имам друга COMP V бавно | antbann | Windows операционни системи | 5 | 1-во Nov 2007 08:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |