![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co myslíte, že jsou to nejhorší, co můžete nainstalovat na svém počítači? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prosím příspěvek ve správném fóru.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I druhé Dave, a také Windows zpomaluje počítač se hodně, ale většina lidí stále používá.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo .... Norton má být nejhorší.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se, ale nebyl jistý, kde se tento post. Pokud bych měl toto místo post? |
|
| |||
| |||
| Jsem přesunout do obecného software, komunita fórum je pro komunitu otázky / pracovních míst. |
|
| |||
| |||
| I druhé Windoze jako nejhorší věc zpomalit váš počítač, po kterém následuje Norton. Linux FTW!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nortnon. Abslolutely. Také nevyžádané soubory jsou hnusní malí červi. |
|
| |||
| |||
| Vista Norton, ale celou cestu, ale to jsou jen mé názory nejsou fakta. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Všechna USB zařízení bez nezávislé napájení visí můj systém, nebo systém běžet velmi pomalu | lightfoot | Obecné Hardware Chat | 10 | 18. března 2009 05:48 |
| Zpomalení systému a pomalý internet | madcows7 | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 24. listopadu 2008 14:46 |
| Pomalý systém a nízké výkonnosti | Kieran | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 29. listopad 2007 10:11 |
| 2 Věci Jak pochopit fungování počítače. Mám jiný comp v pomalém | antbann | Operační systémy Windows | 5 | 1. listopadu 2007 08:32 |
| Thread Nástroje | |
| |