![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Što mislite su najgore stvari koje bi mogao instalirati na svoje računalo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Molimo post na pravi forum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I drugi Dave, a također i Windows usporava računalo dolje puno, međutim velika većina ljudi i dalje ga koristiti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... Norton je biti najgore.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Nažalost, nisam bio siguran gdje da ovaj post. Gdje trebam ovaj post umjesto toga? |
|
| |||
| |||
| Preselio sam se na opće softver, zajednica je forum za zajednicu pitanja / postove. |
|
| |||
| |||
| I drugi Windoze kao najgora stvar za usporiti računalo, a potom Norton. Linux FTW!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Nortnon. Abslolutely. Također junk datoteke su neugodne malo maggots. |
|
| |||
| |||
| Vista Ali sjever svi put, ali to su samo moja mišljenja nisu činjenice. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. | bryan123 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 25 kolovoz 2009 10:40 |
| Svih USB uređaja bez neovisne napajanje smrzne moj sistem ili sistem trčanje vrlo sporo | lightfoot | General Hardware Chat | 10 | 18. ožujak 2009 05:48 |
| Sustav zastoja i spori internet | madcows7 | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 24. studeni 2008 14:46 |
| Sporo i niske System Performance | Kieran | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 29. studeni 2007 10:11 |
| 2 Stvari Kako razumijem djelovanju moje računalo. Imam još jedan comp spor v | antbann | Windows Operating Systems | 5 | 1. studeni 2007 08:32 |
| Thread Tools | |
| |