![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mit gondolsz, mi a legrosszabb dolog, amit lehet telepíteni a számítógépre? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kérjük elküldeni a megfelelő fórum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én a második Dave, és még a Windows lassítja a számítógépet, meg egy csomó, de a legtöbb ember még mindig használja.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha .... Norton, hogy a legrosszabb.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, nem voltam biztos benne, hogy ha ez a poszt. Hova kell elküldeni e helyett? |
|
| |||
| |||
| Már mozdult, hogy általában a szoftverek, a közösség tagjai lesznek a közösségi kérdések / hozzászólások. |
|
| |||
| |||
| Én a második Windoze a legrosszabb dolog, hogy lassítsa le a számítógépre, majd a Norton. Linux FTW!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nortnon. Abslolutely. Is junk fájlok csúnya kis kukacok. |
|
| |||
| |||
| Vista De észak végig, de ezek csak a vélemények nem tények. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. | bryan123 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | Augusztus 25, 2009 10:40 |
| Minden USB-eszközök nélkül független áramellátás lefagy az én-rendszer vagy a rendszer fut nagyon lassú | Lightfoot | Általános fémáru Chat | 10 | 18. március 2009 05:48 |
| A rendszer lassulása, és a lassú internet | madcows7 | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 24. november 2008 14:46 |
| A rendszer lassú és alacsony teljesítmény | Kieran | Vírus, kémprogram és biztonság | 9 | 29. november 2007 10:11 |
| 2 dolgok hogyan tudom megérteni a működését a számítógépet. Van egy másik kötelező a lassú | antbann | A Windows operációs rendszerek | 5 | 1. november 2007 08:32 |
| Téma eszközök | |
| |