![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čo myslíte, že sú to najhoršie, čo môžete nainštalovať na svojom počítači? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prosím príspevok v správnom fóre.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I druhej Dave, a tiež Windows spomaľuje počítač sa veľa, ale väčšina ľudí stále používa.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo .... Norton má byť najhoršie.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se, ale nebol istý, kde sa tento post. Ak by som mal toto miesto post? |
|
| |||
| |||
| Som presunúť do všeobecného softvér, komunita fórum je pre komunitu otázky / pracovných miest. |
|
| |||
| |||
| I druhej windoze ako najhoršiu vec spomaliť váš počítač, po ktorom nasleduje Norton. Linux FTW!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nortnon. Abslolutely. Tiež nevyžiadanej súbory sú hnusní malí červy. |
|
| |||
| |||
| Vista Norton, ale celú cestu, ale to sú len moje názory nie sú fakty. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Všetky USB zariadenia bez nezávislé napájanie visí môj systém, alebo systém plynúť veľmi pomaly | Lightfoot | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 18. marca 2009 05:48 |
| Spomalenie systému a pomalý internet | madcows7 | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 24. novembra 2008 14:46 |
| Pomalý systém a nízkej výkonnosti | Kieran | Virus, spyware a bezpečnosť | 9 | 29. november 2007 10:11 |
| 2 Veci Ako pochopiť fungovanie počítača. Mám iný comp v pomalom | antbann | Operačné systémy Windows | 5 | 1. novembra 2007 08:32 |
| Thread Tools | |
| |