![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як ви думаєте, є найжахливіші речі ви можете встановити на вашому комп'ютері? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, пост у відповідну інстанцію.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я другий Дейв, а також вікон гальмує комп'ютер вниз багато, однак більшість людей до сих пір його використовувати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да .... Нортон повинен бути на гірше.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| На жаль, я не був упевнений, де ця посада. Де я повинен посаду замість цього? |
|
| |||
| |||
| Я переніс її в загальне програмне забезпечення, на форумі спільноти, для спільноти питань / посад. |
|
| |||
| |||
| Я другий Windoze як найгірше для уповільнення роботи комп'ютера, за яким слідують Нортон. Linux FTW!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Nortnon. Abslolutely. Також файли є небажаною малоприємна личинки. |
|
| |||
| |||
| Vista Але Нортон всю дорогу, але це тільки моя думка не факти. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно | Lightfoot | Генеральний обладнання чат | 10 | 18 березня 2009 05:48 |
| Уповільнення роботи системи і повільний інтернет | madcows7 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 24 листопада 2008 14:46 |
| Низька системи і низька продуктивність | Кіран | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 29 листопада 2007 10:11 |
| 2 Things Як зрозуміти роботу мого комп'ютера. У мене є інший Comp в повільному | antbann | Операційні системи Windows | 5 | 1 листопада 2007 08:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |