μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

XP Γραμματεία

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Μαρτίου, 2007, 12:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default XP Γραμματεία

Είμαι μετά από συμβουλές. Έχω Spybot τρέχει κάτι που αναφέρονται στο μητρώο μου και γι 'αυτό διαγράφεται. Ωστόσο ήμουν περίεργος και είχε μια ματιά μου μέσω του μητρώου και ανακάλυψε φορτία τομείς του Διαδικτύου, ορισμένα από τα οποία ποτέ δεν έχω δει και πριν από μερικές επιλήψιμο πορνογραφικό που ξέρω ποτέ δεν έχω δει μέχρι σήμερα! Είμαι περισσότερο από περιέργεια για το πώς θα μπορούσαν να έχουν πάρει εκεί. Ήταν σε ένα τουλάχιστον διευθυντή επισημαίνονται ιστορία με υποκαταλόγων κάτω. Παρακαλούμε συμβουλεύει πώς μπορώ να τηρούν μητρώο μου χωρίς αυτό το ανεπιθύμητο υλικό και σας παρακαλώ να μην πω πράγματα όπως «δεν πηγαίνουν στο Διαδίκτυο"

Ευχαριστώ
Old 17 Μαρτίου, 2007, 21:05
Μέλος Ομάδα

Default XP Γραμματεία

Δεν είμαι πολύ σίγουρος πως θα βοηθήσει ... Ίσως, δεν ήταν ακριβώς τους δικτυακούς τόπους που έχετε επισκεφτεί ή τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά ίσως είναι ότι οι τοποθεσίες της Microsoft μπλοκ από την επίσκεψη σας. Ή, θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι ένα πρόγραμμα που μπορεί να έχετε εγκατεστημένο θα μπορούσε να επεξεργαστεί το μητρώο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει ποτέ μόνο αξιόπιστα προγράμματα!
Old 21 Μαρτίου 2007, 14:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Default XP Γραμματεία

Χάρη Clookid αν Ήλπιζα για κάτι πιο θετικό. Αισθάνομαι ότι έχω κάνει κάτι λάθος από αυτό που παραπέμπουν ακόμα και αν γνωρίζω ότι δεν είναι κάτι που έχω κάνει συνειδητά. Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας ούτως ή άλλως
Old 21 Μαρτίου 2007, 15:14
Διαχειριστής Ομάδα

Default XP Γραμματεία

Εσείς θα πρέπει να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Πού ακριβώς σας διαγράφεται τομείς από ό, τι και να ήταν.

Ο υπολογιστής μπορεί να εντοπίσει όλα τα είδη από λίγο online ώστε να είναι πολύ εύκολο να το κάνουμε.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολλά χρήματα για την προώθηση της κυκλοφορίας σε πορνογραφικό χώρων κλπ.

Spam / spyware / ιού ιθυνόντων στόχο τα εν λόγω θέματα για να έχετε την καλύτερη απόδοση σε σχέση με την εργασία, ώστε ακόμα και inocently τηλεφόρτωση ένα μουσικό αρχείο ή ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να έχει αυτού του είδους τα θέματα κρυμμένα στον κώδικα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28η Μαρ 2007, 12:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default XP Γραμματεία

Dave, δεν μπορώ να θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής, ήταν μια σύνδεση από Spybot που σκέφτηκα ήταν ύποπτες και διαπιστώθηκε ότι ήταν! Αλλά προφανώς υπάρχουν ζητήματα με την ασφάλεια, όπως λέτε. Έχω λογική προστασία ή έτσι σκέφτηκα έτσι θα πρέπει να κατοπτεύω γύρου για κάτι καλύτερο. Τυχόν συστάσεις;
Old 31 Μαρτίου 2007, 08:23
Διαχειριστής Ομάδα

Default XP Γραμματεία

I run Spybot και avast ιών.

Παρέχει όλες τις προστασίας i ανάγκη.

Αυτό και να εκτελέσω ένα τείχος προστασίας υλικού στο router μου.
Old 4ης Απριλίου 2007, 10:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default XP Γραμματεία

Dave ΟΚ, ότι θα είναι η δωρεάν εκδόσεις ή μήπως εγγραφείτε;

Ο τελευταίος που το υπόσχομαι

D
Old 4ης Απριλίου 2007, 11:29
Διαχειριστής Ομάδα

Default XP Γραμματεία

Και οι δύο είναι δωρεάν εκδόσεις mate.

Εις υγεία.

Dave.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Είναι Γραμματεία Fix Κάθε Καλή; lobbslobb Γενικά Λογισμικό Chat 1 29 Μαρ 2009 14:34
Registry Editor. Backup Needed. Άλλαξε Γραμματοσειρές στο Μητρώο pete21 Λειτουργικά συστήματα Windows 7 15 Μαρ 2009 13:32
Μητρώο είναι γυρίστηκε Chorlton Λειτουργικά συστήματα Windows 16 18 Μαΐου 2008 10:02
Registry Cleaner;; Mooseknuckle Γενικά Λογισμικό Chat 12 31 Μαρ 2008 12:44
Know Your Γραμματεία; Rob8UrChips Γενικά Λογισμικό Chat 1 8 Οκτ 2007 14:21
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.