![]() |
|
| |||
| |||
| אני לאחר ייעוץ. אני שביצענו spybot אשר עולה משהו הרישום שלי ולכן אני מחק אותו. עם זאת הייתי סקרן והיה לו מבט דרך הרישום שלי ואת גילו המון Internet תחומים, שחלקם לא קיבלתי אף פעם לא ראית לפני וחלק לגמרי פורנוגרפי שבו אני יודע שאני כבר לא ראיתי לפני! אני סקרן יותר מאשר על איך הם יכלו gotten שם. הם היו לפחות אחד מנהל עם ההיסטוריה הנקרא subdirectories מתחת. בבקשה יעוץ איך אני יכול לשמור את הרישום החופשי של דברים לא רצויים והשתדל לא לומר דברים כמו 'לא הולך באינטרנט' תודה |
|
| |||
| |||
| אני גם לא בטוח איך לעזור ... אולי הם לא היו בדיוק אתרים שיש לך או משהו ביקרו לאורך שורות אלו אבל אולי הם אתרי מיקרוסופט לחסום אותך לבקר. לחלופין, היא יכולה להיות העובדה כי תוכנית ייתכן שהתקנת יכול לערוך את הרישום, הקפד להתקין רק פעם תוכניות מהימן! |
|
| |||
| |||
| תודה Clookid למרות קיוויתי למשהו חיובי יותר. אני מרגיש כאילו אני שעשיתם משהו לא בסדר, גם על ידי הזכרה זאת למרות שאני יודע שזה לא משהו שאני כבר נעשה במודע. תודה על תגובות בכלל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה היית צריך לתת לנו יותר מידע.
איפה בדיוק מחקת את תחומים מ ומה הם היו. המחשב האישי שלך 'יכול להרים כל מני מ רק באינטרנט, כדי להיות שלו מאוד קל לעשות. הבעיה היא שיש הרבה כסף על התעבורה באתרי פורנו וכו ' ספאם / ריגול / וירוס לקובעי היעד נושאים אלה כדי לקבל את ההחזר הטוב ביותר על העבודה שלהם, כך שגם inocently להוריד קובץ מוסיקה או תוכנית זו עשויה להיות סוג של הנושא מוסתרים בתוך הקוד. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| דייב, אני לא זוכר יכול להיות כן, זה היה קישור של spybot כי חשבתי שהיה חשוד ומצאנו כי זה היה! אבל ברור שיש בעיות אבטחה כמו שאתה אומר. יש לי כל כך סביר הגנה או חשבתי כך יצטרך לגשש סיבוב על משהו טוב יותר. יש לך המלצות? |
|
| |||
| |||
| אני מפעיל spybot ו avast אנטי וירוס. מספק את ההגנה על כל מה שאני צריך. ועל זה אני מפעיל את חומת האש של חומרה הנתב. |
|
| |||
| |||
| אישור דייב, זה היה ללא תשלום, או גירסאות אתה מנוי? אחד אחרון אני מבטיח ד |
|
| |||
| |||
| שתיהן גרסאות חינם חבר. לחיים. דייב. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם הרישום תקן כל טוב? | lobbslobb | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 29 מרץ 2009 14:34 |
| הרישום. הגיבוי הדרוש. גופנים הרישום השתנה | pete21 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 15 מרץ 2009 13:32 |
| הרישום הוא ירה | Chorlton | מערכות ההפעלה Windows | 16 | 18 מאי 2008 10:02 |
| הרישום מנקה?? | Mooseknuckle | כללי תוכנות צ 'אט | 12 | 31 מרץ 2008 12:44 |
| מכיר את הרישום? | Rob8UrChips | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 8 אוקטובר 2007 14:21 |
| שרשרת כלים | |
| |