![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Късче отегчен, аз просто се чудех какво на вашия работен плот, това е мое, не е много пълен в момента LOL. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Нормална гледка. ![]() Докове показва. |
|
| |||
| |||
| LOL Супер, супер, Аз ще видя дали мога да взема и на моето XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Моята система: Puter
|
|
| |||
| |||
| Злото трябва да натиснете бутона известна на клавиатурата, за да направят докове шоу? CG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всичко, което трябва да направите, е да движите мишката над района и се появяват
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Не, когато преместите мишката близо до тях те показват. Или можете да зададете да се показват винаги, но след това те са на пътя, така съм ги Авто скрие. АТРИБУТИ: Имаш scooped от Social. |
|
| |||
| |||
| HeyHey, Аз съм на училище (IT Урок), а аз рекох да ти покажа моя десктоп по този въпрос. Аз трябваше да използвате различен имидж хостинг уеб сайт и аз не знам дали той ще работи! Ами сега е доста малък. Щракнете върху нея LOL |
|
| |||
| |||
| Използвах да имат хубава pritty Desktop -- ![]() (Това е Windows XP, просто с Vistas кожа) Но тогава аз реших, че е хранят с нея и реших да се върна в това! |