![]() |
|
| |||
| |||
| Trochu nudil, jen jsem přemýšlel, co na ploše, to je moje, ne příliš plné výši v okamžiku, LOL. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Normální zobrazení. ![]() Doky zobrazování. |
|
| |||
| |||
| LOL Cool, cool, Uvidím, jestli můžu dostat až na mých XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Můj systém: Čové
|
|
| |||
| |||
| Evil máte k tisku určité tlačítko na klávesnici, aby se doky show? CG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediné, co musíte udělat, je najeďte myší nad danou oblast a jsou zobrazovány
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| No, když přesunete ukazatel myši blízko nich si show. Nebo si můžete nastavit, aby vždy show, ale oni jsou na cestě, tak jsem se jim auto schovat. EDIT: Mám získal by sociální. |
|
| |||
| |||
| HeyHey, Já jsem ve škole (IT lekce), a myslel jsem, že bych vám ukázat můj plochu v této oblasti. Musel jsem použít jiný obrázek hosting webových stránek, a nevím, jestli to bude fungovat! Pozor je to trochu malý. Klikněte na něj LOL |
|
| |||
| |||
| Použil jsem mít hezké pritty plochu -- ![]() (To je Windows XP, ale jenom s průhledy kůži) Ale pak jsem se rozhodl jsem byl naštvaný s ní a rozhodl se vrátit do toho! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nové Desktop | Kiehugh | Obecné Hardware Chat | 1 | 16.listopadu 2009 10:00 |
| Mám novou plochu | robina80 | Obecné Hardware Chat | 19 | 11. října 2008 12:52 |
| Desktop Help? | Session26 | Operační systémy Windows | 3 | 30. listopadu 2007 05:53 |
| Desktop | Tinkerbell | Obecné Software Chat | 4 | 12. listopad 2007 09:28 |
| Desktop Window versus Google Desktop | ozzie | Obecné Software Chat | 2 | 9. listopadu 2007 12:03 |
| Thread Nástroje | |
| |