![]() |
|
| |||
| |||
| Bit bored, Απλώς αναρωτιόμουν τι στην επιφάνεια εργασίας σας, αυτό είναι δικό μου, δεν είναι πολύ πλήρης σε LOL στιγμή. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Κανονική προβολή. ![]() Αποβάθρες δείχνει. |
|
| |||
| |||
| LOL Δροσερό, δροσερό, Θα δω αν μπορεί να συσταθεί μία μου XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Το σύστημά μου: Υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| Το κακό έχετε να πατήστε ένα κουμπί ορισμένων στο πληκτρολόγιό σας για να δείτε τις αποβάθρες; CG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτερουγίζω το ποντίκι πάνω από την περιοχή και θα εμφανιστούν
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Δεν όταν μετακινήσετε το δείκτη του ποντικιού κοντά τους δείχνουν. Ή μπορείτε να ορίσετε να εμφανίζονται πάντα, αλλά τότε είναι στον τρόπο με τον οποίο έχω τόσο τους αυτόματη απόκρυψη. EDIT: Έχεις scooped από κοινωνική. |
|
| |||
| |||
| HeyHey, Είμαι στο σχολείο (IT Μάθημα), και νόμιζα ότι θα σας δείξει επιφάνεια εργασίας μου για το θέμα αυτό. Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική εικόνα φιλοξενία ιστοσελίδας και δεν ξέρω αν θα το πετύχει! Opps είναι λίγο μικρό. Κάντε κλικ σε αυτό LOL |
|
| |||
| |||
| Θα χρησιμοποιηθεί για να έχουν μια ωραία επιφάνεια εργασίας pritty -- ![]() (Πρόκειται για τα Windows XP, ακριβώς με θέα το δέρμα) Στη συνέχεια, όμως, αποφάσισα ότι ήμουν βαρεθεί με αυτό και αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτή! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Desktop | Kiehugh | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 16 Νοέμβρη 2009 10:00 |
| Έχεις νέα επιφάνεια εργασίας | robina80 | Γενική Συζήτηση Hardware | 19 | 11 Οκτ 2008 12:52 |
| Desktop Help? | Session26 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 30 Νοε 2007 05:53 |
| Desktop | tinkerbell | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 12 Νοε 2007 09:28 |
| Παράθυρο Desktop έναντι του Google Desktop | ozzie | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 9 Νοε 2007 12:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |