![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bit dosadno, bila sam samo zanima što na radnoj površini, ovo je moj, a ne u trenutku veoma kompletan LOL. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Normalni pogled. ![]() Dokovima prikazuje. |
|
| |||
| |||
| LOL Cool, cool, Ja ću vidjeti ako ja mogu dobiti neki gore na moj XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Puter
|
|
| |||
| |||
| Zlo imate pritisnuti određenu tipku na tipkovnici kako bi dokovima show? CG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sve što morate napraviti je lebdjeti miš iznad površine i oni prikazuju
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| No kada se pomakli pokazivač miša kod njih oni prikazuju. Ili možete postaviti ih uvijek pokazati, ali onda su na putu pa sam ih SamoSkrivanje. EDIT: Imaš scooped by socijalnu. |
|
| |||
| |||
| HeyHey, Ja sam u školi (IT Obrazovni), a ja mislio JA će vam pokazati na ovom mom desktopu. Morao sam koristiti drugačiji image hosting web stranice i JA dont 'znati ako Internet će funkcionirati! Ups to je malo mali. Kliknite na nju LOL |
|
| |||
| |||
| JA naviknut imati izbirljiv pritty desktop -- ![]() (Ovo je Windows XP, samo sa Vistas kože) Ali onda sam odlučio sam bio hranjen gore sa njom i odlučio da se vrati na ovo! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Desktop | Kiehugh | General Hardware Chat | 1 | 16 studeni 2009 10:00 |
| Imaš novi desktop | robina80 | General Hardware Chat | 19 | 11. listopad 2008 12:52 |
| Desktop Help? | Session26 | Windows Operating Systems | 3 | 30. studeni 2007 05:53 |
| Desktop | tinkerbell | Općenito Software Chat | 4 | 12. studeni 2007 09:28 |
| Windows Desktop naspram Google Desktop | ozzie | Općenito Software Chat | 2 | 9. studeni 2007 12:03 |
| Thread Tools | |
| |