![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kicsit unatkozni, én csak kíváncsi, mi az Asztalon, ez az enyém, nem túl teljes pillanatában LOL. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Normál nézetben. ![]() Docks látható. |
|
| |||
| |||
| LOL Klassz, klassz, Majd ha én is kap egyet az én XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Számítógépes
|
|
| |||
| |||
| Evil van-e arra a bizonyos gombot a billentyűzeten, hogy a dokkokban show? CG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mindössze annyit kell tennie, hogy hover egérrel a területet, és megjelenik
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| No, amikor az egérmutatót a közelükbe azok show. Vagy beállíthatja, hogy mindig, de akkor is azon a módon, így azok az automatikus elrejtése. Edit: Megvan a társadalmi odvas. |
|
| |||
| |||
| HeyHey, Én vagyok az iskolában (IT lecke), és arra gondoltam, hogy megmutatom, én ezen az asztalon. Volt, hogy egy másik képet hosting honlap és nem tudom, ha lesz! Hoppá, ez egy kicsit kicsi. Kattints rá LOL |
|
| |||
| |||
| Régebben egy szép pritty desktop -- ![]() (Ez a Windows XP, csak a Vistas bőr) De aztán úgy döntöttem, én etetik fel, és úgy döntött, hogy térjen vissza erre! |