![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bit plictisit, mă întrebam ce pe spaţiul de lucru, aceasta este a mea, nu foarte plin la momentul LOL. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Normal vedere. ![]() Docuri arate. |
|
| |||
| |||
| LOL Misto, misto, Voi vedea dacă pot obţine o până pe XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Sistemul meu: Puter
|
|
| |||
| |||
| Raul nu va trebui să apăsaţi pe un anumit buton de pe tastatură pentru a face docuri spectacol? CG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tot ce trebuie sa faci este hover mouse-ul peste zona si ele apar
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Nu, atunci când vă deplasaţi indicatorul mouse-ului în apropierea ei le arăta. Sau le puteţi seta pentru a arăta întotdeauna, dar atunci ele sunt, la fel, aşa că am să le ascunde auto. EDIT: Ai de scooped Social. |
|
| |||
| |||
| HeyHey, Eu sunt la scoala (IT Lectia), şi am crezut că am să-ţi arăt desktop pe acest lucru. Am avut de a utiliza o imagine diferită de găzduire site-ul şi nu ştiu dacă se va lucra! Oops e un pic cam mic. Faceţi clic pe aceasta LOL |
|
| |||
| |||
| Am folosit pentru a avea un frumos pritty desktop -- ![]() (Aceasta este Windows XP, doar cu Vistas piele) Dar apoi m-am decis sa am saturat de ea şi a decis să mă întorc la asta! |