![]() |
|
| |||
| |||
| Bit nudil som sa len opýtať, čo na vašom počítači, to je moje, nie príliš plnej moment LOL. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Normálne zobrazenie. ![]() Docks zobrazené. |
|
| |||
| |||
| LOL Cool, cool, Uvidím, či môžem dostať až na mojich XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Môj systém: Tačové
|
|
| |||
| |||
| Evil máte k tlači niektoré tlačidlo na klávesnici, aby sa doky show? CG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediné, čo musíte urobiť, je najeďte myšou nad danú oblasť a sú zobrazované
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| No, keď presuniete ukazovateľ myši blízko nich si show. Alebo si môžete nastaviť, aby vždy show, ale oni sú na ceste, tak som sa im auto schovat. EDIT: Mám získal by sociálne. |
|
| |||
| |||
| HeyHey, Já jsem v škole (IT lekcie), a myslel som, že by som vám ukázať môj plochu v tejto oblasti. Musel som použiť iný obrázok hosting webových stránok, a nevím, jestli to bude fungovať! Pozor je to trochu malý. Kliknite na neho LOL |
|
| |||
| |||
| Použil som mať pekné Pritt plochu -- ![]() (To je Windows XP, ale jenom s priehľad kožu) Ale potom som sa rozhodol som bol naštvaný s ňou a rozhodol sa vrátiť do toho! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové Desktop | Kiehugh | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 16.listopadu 2009 10:00 |
| Mám novú plochu | robina80 | Všeobecné Hardware Chat | 19 | 11. októbra 2008 12:52 |
| Desktop Help? | Session26 | Operačné systémy Windows | 3 | 30. novembra 2007 05:53 |
| Desktop | Tinkerbell | Všeobecné Software Chat | 4 | 12. november 2007 09:28 |
| Desktop Window versus Google Desktop | Ozzie | Všeobecné Software Chat | 2 | 9. novembra 2007 12:03 |
| Thread Tools | |
| |