![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Помало досадно, само се питам шта на радној површини, ово је моје, не баш потпуно у тренутку Лол. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Нормални приказ. ![]() Пристаниште приказивање. |
|
| |||
| |||
| ЛОЛ Цоол, цоол, Ја ћу видети ако ја могу добити неки горе на мој КСП |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Мы Сыстем: Путер
|
|
| |||
| |||
| Зло имате притиснути одређену тастер на тастатури како би доковима схоу? ЦГ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Све што морате направити је лебдјети миш изнад површине и они приказују
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Но када се помак курсор миша код њих они приказују. Или можете поставити их увек показати, али онда су на путу па сам их СамоСкривање. Едит: Имаш сцоопед бы социјалну. |
|
| |||
| |||
| ХеыХеы, Ја сам у школи (ИТ Образовни), а ја мислио ЈА ће вам показати на овом мом десктопу. Морао сам да користи другачији имаге хостинг уеб странице и ЈА донт 'кноткле да то ће посао! Упс то је мало мали. Кликните на њу ЛОЛ |
|
| |||
| |||
| ЈА навикнут имати леп притты десктоп -- ![]() (Ово је Уиндоус КСП, само са Вистас коже) Али онда сам одлучио сам био храњен горе са њом и одлучио да се врати на ово! |