![]() |
|
| |||
| |||
| Bit, sadece Masaüstü ne, bu, çok an LOL de tam benim değil merak ediyorum bored. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Normal görünümde. ![]() Docks gösteriliyor. |
|
| |||
| |||
| LOL Cool, cool Eğer benim XP birini alabilirsiniz Ben görürsünüz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Benim Sistemi: Puter
|
|
| |||
| |||
| Şeytan sizin klavye üzerindeki Docks göstermek için belirli bir düğmeye basın var mı? CG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bütün bu alan üzerinde farenizin sallanmak olduğunu yapmalıyız ve görünür
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Hiçbir zaman onlar göster onlara yakın fare işaretçisini hareket ettirin. Ya da her zaman gösterecek, ama sonra ben onları otomatik gizlemek var bu şekilde vardır ayarlayabilirsiniz. EDIT: Var Sosyal scooped. |
|
| |||
| |||
| HeyHey, Okul I'm (BT Ders) ve ben Bunun üzerine masaüstü göstermek düşündüm. Ben farklı bir görüntü web sitesi barındırma kullanmak zorundayım ve eğer iş olacak bilmiyorum! Opps biraz küçük. Üzerine tıklayınız LOL |
|
| |||
| |||
| Güzel bir pritty masaüstü için kullanılan -- ![]() (Bu Windows XP vista cilt Sadece) ile Ama sonra ben de bıktığını ve bu dönmeye karar karar verdi! |
![]() |
|
| Bookmarks |