мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Ауто Блокирај СпамБотс на вБуллетин Коришћење Пројецт Хонеы Пот'с Хттп: БЛ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. март 2009, 08:25
Администратор Гроуп

Шта је хттп:БЛ?

хттп:БЛ је у основи скрипта да када инсталиран на веб значи сваки посетилац проверава против Пројецт Хонеы Пот је масиван и све веће Спамбот листе.

Шта то значи?

То значи да спаммерс, харвестерс и сцраперс добити блокиран видети чак и пре него што ваше веб странице садржаја. То смањује нежељене поште у облику теме и постове или путем е-маил адресе бербу остављена на вашој веб локацији. Он такође смањује оптерећење сервера и бандуитх. Коначно, ако је ваш садржај је све лепо и оригинално да ли ви стварно оскудица за цареер сцраперс украсти га и то пасс офф као своју? Ова скрипта их зауставља пре него што било који садржај оптерећења.

Зашто ми ово радиш?

Будући да нема вођице или информације о спровођењу ове сетуп на вБуллетин постоји Мислио бих написати један као сам поставио ово горе неколико пута и то је свакако рад и стварање позитивног утицаја.

Уградња:

Мораћете ће вам да се пријавите на пројекту Хонеы Пот овде> хттп://ууу.пројецтхонеыпот.орг/

Тада Гото контролној табли и добијете свој лични хттп:БЛ тастер. То је на левој страни на дну ваше статистике.

Следите ове кораке да бисте добили хттп:БЛ инсталиран на вБуллетин.

Корак 1:

Отворите шаблон и заглавља на врху додате.

$ Пројецтхп

Корак 2:

Гото додатака и производа> додај нови плоу у админ ЦП.

Користи подразумеване поставке, осим промена у наставку.

Закачаљка Локација: глобал_старт

Наслов: Уметни ПХП За Блокирај Пројецт Хонеы Пот

Плугин ПХП код:

об_старт ();
укључују ( 'пројецтхп.пхп');
$ Пројецтхп = об_гет_цонтентс ();
об_енд_цлеан ();

Постави као активне, а затим Сачувај.

Корак 3:

Помоћу ПХП едитор избора, створити фајл под називом пројецтхп.пхп и додајте ко̂д испод.

<? Пхп захтевају ( '/ вар / ууу / вхостс / домаин.цом / хттпдоцс / хттпбл.пхп');?>

* Напомена * Мораћете ћете уписати стазу за свој домен корен у формату који се користи на вашем серверу, он ће се разликовати од оног горе. Ако сте у недоумици, питајте свог домаћина.

Сада пројецтхп.пхп отпремите датотеку у роот вашег домена.

Корак 4:

Сада нам је потребна како би створиле хттп:БЛ ПХП филе, отворите своје ПХП едитор поново.

Додај код испод. Не заборавите да промените хттп:БЛ кључ са једна из вашег Пројецт Хонеы Пот контролној табли.

Цоде:
: Летмеин () "> кликни овде </ а> да бисте приступили страници. </ П> ХТМЛ;)?>
Сада сачувајте датотеку као хттпбл.пхп и уплоад датотека на корен ваше домена.

Шта смо урадили овде?

Неки од вас мај су приметили да је то прилично дуга даха. Уз редовне уебсите ПХП ко̂д може бити додат равно до пхп датотека, па чак и са хтмл страницу да би се обавити у мање корака.

Углавном вБуллетин ради на шаблонима и не дозвољава ПХП кодова бити додат равно до изворног кода.

Уз редовне уебсите 1/2/3 први кораци нису потребни, с вБуллетин прве кораке 1/2/3 се користе за убризгати код у хттпбл.пхп датотеке.

Како се овај тест?

Осим да се ваша ИП Забрањене на пројекту Хонеы лонци спамлист постоји Чини се да није било пуно у начину тестирања ово. Као што постоји неколико скокова доћи у хттпбл.пхп слику сам следеће да бисте били сигурни да ће коначни број (корак 4) се зове.

Отвори хттпбл.пхп, пронаћи.

$ _СЕРВЕР [ 'РЕМОТЕ_АДДР']

Замени са.

123.44.66.99

Поново да отпремите датотеку, а затим тестирати своју уеб локацију. Ако се датотека се зове тони добит ћете бели екран као код зове у завршној фази је сада разбијен. То је сиров начин али то ради. Откажи промене у датотеци и поново покушајте поново.

ЈА исто тако имати мед замку сетуп на мој интерфејса која заживи након хттп:БЛ блок скрипте. Будући да инсталирате хттп:БЛ сам имао замке покрећу, пре овог сам имао 91 на једном месту у само неколико дана. Тако се чини се да је скрипта за блокирање робота, пре него што они ударили замке, још једна потврда да то ради. Можете додати сопствене меда замке ако требате даљу потврду. Проверите да ли сте додали ко̂д након хттп:БЛ блок имате сетуп овде, тако да испод $ пројецтхп у заглављу.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 27. март 2009, 10:37
Донаторска Група

Водич Нице: Д.
Old 3. април 2009, 07:58
Донаторска Група

Хыбр! Д. ..

Ви би такође требало државе у вашем горње упутства, које су потребне како би се овај захтев хттп:БЛ кључ користећи следећу везу, кад сте регистровани и пријављени на Хонеы Пот: Захтев за приступ Кључ

Након што заврши једноставних форми предају, они ће се дати ову тастер. Она ће тада бити видљив у њиховим Надзорна плоча на локацији коју сте навели, изнад.

Ја сам у процесу имплементације таквог поред себе ... до вБуллетин СтопФорумСпам мод.
Old 3. април 2009, 08:32
Донаторска Група

Им 'исто тако претпостављив, од доле цитат ...
Куоте:
ЈА исто тако имати мед замку сетуп на мој интерфејса која заживи након хттп:БЛ блок скрипте. Будући да инсталирате хттп:БЛ сам имао замке покрећу, пре овог сам имао 91 на једном месту у само неколико дана. Тако се чини се да је скрипта за блокирање робота, пре него што они ударили замке, још једна потврда да то ради. Можете додати сопствене меда замке ако требате даљу потврду. Проверите да ли сте додали ко̂д након хттп:БЛ блок имате сетуп овде, тако да испод $ пројецтхп у заглављу.
... Да мед трап није потребан. Ја исправити у претпостављив ово?
Old 3. април 2009, 10:13
Администратор Гроуп

Не нужно, ако се нови БОТ дође на ваше странице неће бити блокиран, па ја још увек одвијају једна за улов нових ствари није на списку хттп:бл.
Old 3. април 2009, 10:14
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Спаситељ View Post
Хыбр! Д. ..

Ви би такође требало државе у вашем горње упутства, које су потребне како би се овај захтев хттп:БЛ кључ користећи следећу везу, кад сте регистровани и пријављени на Хонеы Пот: Захтев за приступ Кључ

Након што заврши једноставних форми предају, они ће се дати ову тастер. Она ће тада бити видљив у њиховим Надзорна плоча на локацији коју сте навели, изнад.

Ја сам у процесу имплементације таквог поред себе ... до вБуллетин СтопФорумСпам мод.
Нисам. Такође, где постоји стоп спам форум мод, нисам могао наћи један за себе ВБ.

Куоте:
Уградња:

Мораћете ће вам да се пријавите на пројекту Хонеы Пот овде> хттп://ууу.пројецтхонеыпот.орг/

Тада Гото контролној табли и добијете свој лични хттп:БЛ тастер. То је на левој страни на дну ваше статистике.

Следите ове кораке да бисте добили хттп:БЛ инсталиран на вБуллетин.

Корак 1:
...................
Old 3. април 2009, 12:40
Донаторска Група

Никад не напомену да је потребно да се скрипта затражи, ипак.

Ви имате само рекао да регстер а затим потражите ваш кључ у доњем левом ваше статистике. Ако се региструјете ... једноставно нисте аутоматски добија кључ ... морате затражити један.

Ех ... и ја суђен ваше упутства .. следи их на "Т" ... и није се то радити на мом мјесту.

Тхе вБуллетин мод може се наћи овде: вбСтопФорумСпам
Old 14. јуни 2009, 08:10
Нови члан групе

Здраво, пронашао ваш сајт, док трагају за ову врсту ВБ плуг ин
ЈА праведан суђен постављање овог горе, а ја сам узимајући неке грешке.

[пхп] Упозорење: укључују (пројецтхп.пхп) [фунцтион.инцлуде]: није пропустила то Отворен ток: Нема такве датотеке или директоријума у [патх] / глобал.пхп (400): Евал () 'д цоде он лине 10

Упозорење: укључују (пројецтхп.пхп) [фунцтион.инцлуде]: није пропустила то Отворен ток: Нема такве датотеке или директоријума у [патх] / глобал.пхп (400): Евал () 'д цоде он лине 10

Упозорење: укључују () [фунцтион.инцлуде]: Фаилед отварање 'пројецтхп.пхп' за укључивање (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин [патх] / глобал. ПХП (400): Евал () 'д цоде он лине 10 [/ пхп] Анны сугестија?
Ја сам трчање ВБ вер 3.8.1
Old 14. јуни 2009, 08:15
Администратор Гроуп

Тхе пројецтхп.пхп датотека се не итавају, па ни то није отпремљена на правом месту или ваш стазе су у криву.

Шта је ваш форум?
Old 14. јуни 2009, 08:23
Нови члан групе

Бок Хыбр! Д.
Хвала за ултра брз одговор.

Мој Форум ууу.тхедаркреалмпхоениксцлан.цом

То је домен инсталирана као курсор на мој рачун и то указује на властиту документ роот. Добио сам на путу до моје уеб цп. Мој форум је у сопственом директоријуму унутар корен те домена. Ја такође користити вбадванцед а индекс је у доц корен. Оба пројецтхп.пхп и хттпбл.пхп су у корену те домена.

У додатку је тренутно искључен, тако да су моји посетиоци не морају видети поруку о грешци буде генериран.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц