![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK bych chtěl vědět, jestli někdo ví, že příkazy pro nastavení klávesové zkratky a odešlete úhozů na AutoIt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ je třeba všechny-a-konec všech Autolt dokumentace krátké nákupu O'Reilly knihy. Proč si myslíte, že Autolt nemá žádné speciální klávesy? Nastavení horkých kláves je funkce Windows, nikoli Autolt funkce.
Poslední odkaz na stránku, která má syntaxi pro zasílání jakékoliv stisknutí tlačítka zevnitř Autolt, by mohly být klávesy Předpokládám. Dalo by se dokonce dostat Autolt nastavit klávesy způsobem jakékoliv Windows aplikace možná. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| jo i Windows, pokud vím, nelze vytvořit klávesové zkratky pro hru, tak jako tak díky
__________________ No, já jsem oficiálně jeden hudebník semipro ![]() 1. koncert je 7. červen 2009 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| C / C + + Programovací jazyk | Razorhawg047 | Obecné Software Chat | 1 | 1. červen 2009 06:41 |
| C # programování, Web Browser HELP! | ryannathans | Obecné Software Chat | 1 | 18. března 2009 07:57 |
| Kdo je programování ve škole? | gaza14 | Web Design, hosting & SEO | 22 | 29. března 2008 04:09 |
| Kde začít programování | Aners92 | Web Design, hosting & SEO | 26 | 20. březen 2008 11:57 |
| Programování .... aplikace | Cew27 | Obecné Software Chat | 3 | 12. říjen 2007 04:55 |
| Thread Nástroje | |
| |