![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εντάξει, θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει τις εντολές που hotkeys και να στέλνει πατήματα πλήκτρων σε AutoIt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ -να είναι το άκρον άωτον της Autolt τεκμηρίωση βραχυπρόθεσμα την αγορά της O'Reilly βιβλίο. Γιατί νομίζεις Autolt έχει οποιαδήποτε ειδική Hotkeys; Ρύθμιση Hotkeys είναι μια λειτουργία των Windows, δεν αποτελεί Autolt λειτουργία.
Η υπερ-σύνδεση για την τελευταία σελίδα που έχει η σύνταξη για την αποστολή κάθε πάτημα πλήκτρου από το εσωτερικό Autolt, θα μπορούσαν να Hotkeys υποθέτω. Μπορείτε επίσης να λάβετε Autolt να δημιουργήσει Hotkeys τον τρόπο οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows θα μπορούσε. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ναι καλά τα Windows, όσο γνωρίζω, δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα παιχνίδι hotkeys για χάρη anyways
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |