![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK Htjela bih znati da li itko zna naredbama za postavljanje hotkeys i poslati keystrokes da AutoIt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ je sve i biti-end-all of Autolt dokumentacije nedostaje kupovine O'Reilly knjigu. Why do you think Autolt ima neke posebne Hotkeys? Postavljanje Hotkeys je Windows funkciju, a ne Autolt funkciju.
Posljednji hipervezu na toj stranici ima sintaksu za slanje ključni udarac bilo koji iznutra Autolt, oni mogu biti Hotkeys Pretpostavljam. Možete čak dobiti Autolt za postavljanje Hotkeys način na bilo koji Windows aplikacija može. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Windows yeah dobro, koliko ja znam, ne mogu stvoriti hotkeys za igru anyways hvala
__________________ Pa, ja sam službeno jedan glazbenik semipro ![]() 1. kočija je 7. lipnja 2009 |