![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר, אני רוצה לדעת אם מישהו יודע את הפקודות להגדיר hotkeys ולשלוח הקשות כדי AutoIt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ הוא יהיה כל ו-End-Autolt כל תיעוד קצר של O'Reilly לקנות את הספר. למה אתה חושב יש כל Autolt מיוחדים Hotkeys? הגדרת Hotkeys היא בפונקציה של Windows, לא Autolt לתפקד.
האחרון hyperlink בדף זה יש את התחביר לשליחת כל keystroke מבפנים Autolt, הם יכולים להיות Hotkeys אני מניח. אתה אפילו יכול לקבל Autolt להגדיר Hotkeys את כל הדרך Windows Application אולי. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| כן גם ב-Windows, עד כמה שאני יודע, לא יכול ליצור hotkeys עבור המשחק בכל מקרה תודה
__________________ טוב, אני רשמית של המוסיקאי semipro ![]() 1 חלטורה הוא 7 ביוני 2009 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| C / C + + Programming Language | Razorhawg047 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ב -1 יוני 2009 06:41 |
| תכנות C #, דפדפן אינטרנט עזרה! | ryannathans | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 18 מרץ 2009 07:57 |
| מי התכנות בבית הספר? | gaza14 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 22 | 29 מרץ 2008 04:09 |
| היכן להתחיל בתכנות | Aners92 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 26 | 20 מרץ 2008 11:57 |
| תכנות .... יישום | Cew27 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 12th אוקטובר 2007 04:55 |
| שרשרת כלים | |
| |