![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, aš norėčiau žinoti, jei kas nors žino komandos nustatyti klaviatūros klavišus ir siųsti į AutoIt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ yra būti-visi ir pabaigoje visi Autolt dokumentacija trumpas pirkti O'Reilly knyga. Kodėl jūs manote Autolt turi kokių nors specialių Hotkeys? Setting Hotkeys yra Windows funkcija, o ne Autolt funkcija.
Paskutinis nuorodą į šį puslapį buvo siųsti bet iš vidaus Autolt klavišų sintaksė, jie gali būti Hotkeys manau. Jūs netgi galite gauti Autolt įsteigti Hotkeys būdu bet programa Windows, gali. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Taip pat "Windows", kiek žinau, negali sukurti Hotkeys už žaidimą anyways thanks
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas ![]() 1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d. |