![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, chciałbym wiedzieć, czy ktoś zna komend do klawiszy Klawisze skrótu i wysłać do AutoIt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ to się wszystkim i na końcu wszystkich Autolt dokumentacji krótkim zakupu książek O'Reilly. Dlaczego sądzisz Autolt ma żadnych specjalnych Klawisze skrótu? Klawisze skrótu jest ustawienie funkcji systemu Windows, a nie Autolt funkcji.
Ostatnia hiperlink na tej stronie ma składnię do wysyłania jakichkolwiek klawiszy od wewnątrz Autolt, mogą być Klawisze skrótów I suppose. Można nawet dostać Autolt do utworzenia Klawisze skrótu sposób jakichkolwiek aplikacji systemu Windows może. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| tak dobrze systemu Windows, o ile mi wiadomo, nie można utworzyć Klawisze skrótu do gry thanks anyways
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka ![]() 1-sze koncert jest 7 czerwca 2009 |