![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK by som chcel vedieť, či niekto vie, že príkazy pre nastavenie klávesovej skratky a odošlite úderov na AutoIt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ je potrebné všetky-a-koniec všetkých Autolt dokumentácie krátke nákupe O'Reilly knihy. Prečo si myslíte, že Autolt nemá žiadne špeciálne klávesy? Nastavenie horúcich kláves je funkcia Windows, nie Autolt funkcie.
Posledný odkaz na stránku, ktorá má syntax pre zasielanie akejkoľvek stlačení tlačidla zvnútra Autolt, by mohli byť klávesy Predpokladám. Dalo by sa dokonca dostať Autolt nastaviť klávesy spôsobom akejkoľvek Windows aplikácie možná. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| jo i Windows, pokiaľ viem, nedá vytvoriť klávesové skratky pre hru, tak ako tak vďaka
__________________ No, já jsem oficiálne jeden hudobník semipro ![]() 1. koncert je 7. jún 2009 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| C / C + + Programovací jazyk | Razorhawg047 | Všeobecné Software Chat | 1 | 1. jún 2009 06:41 |
| C # programovanie, Web Browser HELP! | ryannathans | Všeobecné Software Chat | 1 | 18. marca 2009 07:57 |
| Kto je programovanie v škole? | gaza14 | Web Design, hosting & SEO | 22 | 29. marca 2008 04:09 |
| Kde začať programovania | Aners92 | Web Design, hosting & SEO | 26 | 20. marec 2008 11:57 |
| Programovanie .... aplikácie | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 3 | 12. október 2007 04:55 |
| Thread Tools | |
| |