![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK Я хотів би знати, якщо хто знає команди для набору гарячих клавіш і передавати клавіші AutoIt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ є початком і кінцем все-Autolt документації короткий купівлі книжок O'Reilly. Чому ви думаєте, Autolt має будь-які спеціальні гарячі клавіші? Налаштування гарячих клавіш функції Windows, не є функцією Autolt.
Останній гіперпосиланням на цій сторінці має синтаксис відправки будь-яких клавіш зсередини Autolt, вони можуть бути гарячі клавіші я вважаю. Можна навіть отримати Autolt налаштувати гарячі клавіші шляху будь-якого додатку Windows можуть. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Та й Windows, наскільки мені відомо, не може створювати комбінації клавіш для ігор завдяки Anyways
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| C / C + + Programming Language | Razorhawg047 | General Software чат | 1 | 1 червня 2009 06:41 |
| C # програмування, веб-браузер HELP!! | ryannathans | General Software чат | 1 | 18 березня 2009 07:57 |
| Хто є програмування в школі? | gaza14 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 22 | 29 березня 2008 04:09 |
| З чого почати програмування | Aners92 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 26 | 20 березня 2008 11:57 |
| Програмування .... додаток | Cew27 | General Software чат | 3 | 12 жовтня 2007 04:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |