![]() |
|
| |||
| |||
| μ νομίζω εξηγεί ο τίτλος αλλά πραγματικά θα ήθελα να λάβουμε μια ιστοσελίδα (όπως τη στιγμή που τέθηκε είναι η διεύθυνση) για την άμεση αποκατάσταση σε άλλη ιστοσελίδα. Ξέρω ότι αυτό είναι δυνατόν Απλά πρέπει να γνωρίζουν πώς να το κάνουμε! ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Θέλετε τον κωδικό; Πώς είναι κωδικοποιημένα; CSS, HTML, κλπ. Dan |
|
| |||
| |||
| Ω τη λύπη css θα πρέπει να έχουν αναφερθεί .. |
|
| |||
| |||
| monospace] Ο κωδικός αυτός μεταξύ της <HEAD> </ HEAD> Arial, Helvetica] <script language="JavaScript"> <! var χρόνος = null κίνηση λειτουργία () ( window.location = 'http://www.yourdomain.com " ) //--> </ script> Στην ετικέτα <BODY> Arial, Helvetica] <σώμα onload = "χρονόμετρο = setTimeout (" κίνηση () ', 2000) "> 2000 = 2 δευτερόλεπτα 3000 θα είναι 3 δευτερόλεπτα ούτω καθεξής. |
|
| |||
| |||
| Ok, χάρη thats wicked, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Επιτρέψτε μου να γνωρίζω αν αυτό δουλεύει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θέλετε να κάνετε μια άμεση αποκατάσταση 301, το Google ενίοτε αδικεί τους άλλους τρόπους που θα μπορούσαν να βλάψουν τη μηχανή αναζήτησης της κυκλοφορίας.
| |||
| |||
| Πώς μπορώ να το κάνουμε αυτό τότε; |
|
| |||
| |||
| Είσαι σε Windows ή Linux hosting; |
|
| |||
| |||
| παράθυρα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ok Σχεδόν Υπάρχει: Τώρα δεν μπορείτε να πάρετε τα Windows εκτέλεσης Αυτόματες ενημερώσεις; | νέος | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 3η Ιουν 2009 09:07 |
| Dont Know Τι θέλω να κάνω - Ανάγκη απασχόλησης Σκηνοθεσία | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 4 | 25 Φεβ 2009 12:14 |
| Όταν το PC μου κάνει την αυτόματη ενημέρωση, πάντα ... | broonie | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 21 Νοε 2008 14:39 |
| Αυτόματη Windoze κατακερματισμό ενόχληση! | Mike0001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 6η Μαΐου 2008 13:25 |
| Αυτόματες ενημερώσεις! | craiig | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 27 Απρ 2008 11:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |