![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ERM Mislim da je naslov zapravo objašnjava ona, ali želim dobiti neki website (čim su se upisali adresu) kako bi ponovno izravno na drugu web lokaciju.
| |||
| |||
| Želite li kod? Kako je kodiran? CSS, HTML, itd. Dan |
|
| |||
| |||
| oh svojim css žao treba imati spominje .. |
|
| |||
| |||
| monospace] Ovaj kod između <head> </ head> Arial, Helvetica] <script language="JavaScript"> <! = null var vrijeme premještanje funkcija () ( window.location = 'http://www.yourdomain.com' ) //--> </ script> U <body> tag Arial, Helvetica] <tijelo onload = "timer = setTimeout (" potez () ', 2000) "> 2000 = 2 sekunde 3000 bit će 3 sekunde tako dalje. |
|
| |||
| |||
| Ok hvala taj opaki, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Pustiti mene znati ako Internet utvrde. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li želite napraviti 301 re-izravna, ponekad Google penalises druge metode koje bi mogle povrijediti svoje tražilice prometa.
| |||
| |||
| Kako to onda? |
|
| |||
| |||
| Jeste li na Windows ili Linux hosting? |
|
| |||
| |||
| prozori |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ok Skoro Tamo: Sada ne može dobiti za izvođenje Windows Automatic Updates? | novo | Windows Operating Systems | 2 | 3. lipnja 2009 09:07 |
| Ja dont znati što želite učiniti - Need Direkcija za zapošljavanje | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25. veljača 2009 12:14 |
| Kada se moj PC radi automatskog ažuriranja, ona uvijek ... | broonie | Office & Applications | 1 | 21. studeni 2008 14:39 |
| Automatsko Windoze fragmetniranje dosađivanje! | Mike0001 | Windows Operating Systems | 0 | 6. svibanj 2008 13:25 |
| Automatska ažuriranja! | craiig | Windows Operating Systems | 2 | 27. travanj 2008 11:00 |
| Thread Tools | |
| |